2022-06-29
放假攤係屋企,又唔想煮飯,又懶唔想落街買嘢食,所以係外賣平台叫外賣真係不二之選😙今次喺foodpanda叫咗一個精選套餐,又幾抵食喎😝-因為叫左呢個餐,所以有得免運費~份量大概夠兩至三個人食,total可以揀一個頭盤、一個沙律同埋兩個主食😍-叫完大概半個鐘之後就送到上屋企,所以啲嘢食都仲係熱辣辣可以即食😍而且店員包裝得好好,所以食物嚟到都係完好無缺🤣加上每樣食物上面有用一啲好靚嘅字體寫咗係咩嘢食🤣-1.意式焗肉丸滿滿蕃茄味嘅肉丸🍡配埋隔離三角形嘅薄餅,唔同口感🫣-2.雞肉蘋果沙律沙律嘅份量都幾大,欣賞佢哋嘅醬汁係分開擺,咁就可以隨自己喜歡黎落~-3. 瑪嘉麗塔皇后薄餅 佢嘅Pizza係10吋,Total切開就有6塊,餅底係偏薄,自己都鍾意食比較薄新嘅餅底,所以好啱我胃口😍-4.肉醬千層寬麵嚟到真係超級熱辣辣,面頭有好濃郁嘅芝士味😍千層麵嘅醬汁夠哂多😋
1.意式焗肉丸
滿滿蕃茄味嘅肉丸🍡配埋隔離三角形嘅薄餅,唔同口感🫣
2.雞肉蘋果沙律
3. 瑪嘉麗塔皇后薄餅