尋晚在open rice訂外賣自取,此外賣自取訂餐需要等30分鐘,等餐過程中沒有見到職員叫號碼取餐,個個客都係自己行去問,緣份到~時間到~我手機已經收到取餐通知,好自然行去取餐啦,問第一個職員居然話:“你的外賣未有,等多陣” 🤔,完全無去睇過個外賣餐究竟有未。乖乖地又等多10分鐘,見有第二個職員行過問下,呢個人終於行去睇下,個外賣有得攞啦但其實個袋外賣一早就係個度😵😵😵,究竟咩事要我等了又等?好啦,返到屋企見白飯、石頭鍋飯都是淋飯,就是濕濕的飯😞,仲有叫了份迷你炸雞$52,明白此非韓式炸雞所以覺得標價過高。完。
2021-10-12
Waiting Time
40 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner