2022-01-29 90 views
阿佳拌麵 (深水埗).無得堂食下好多人都會去西九買外賣,今日買台灣野(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 之後再加杯珍珠奶茶🧋.▪️大腸麵線加蚵仔▪️.好耐無食過大腸麵線了🥺好掛住呢個味道,$35超大碗,我地再加一份蚵仔,都係大腸好食啲甜甜地,再加入大量醋正(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎).▪️烏來烤豬肉腸▪️ .價錢少貴但都幾大修嘅,同一般嘅台灣腸差唔多都好食.▪️貴妃烤雞卷▪️.本身想叫糯米烤雞但今日無🥺佢介紹普通雞卷,都好食咬落有一粒粒雞肉絲!.▪️台南生煎包▪️.$10有三小粒,一口一個,個包皮似手抓餅嘅酥皮!.▪️鹽水雞拌麵加台滷日本流心蛋▪️.呢個都好大份,鹽水雞可以揀原味沙茶同辣味。加左隻流心蛋好正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵).📌 阿佳拌麵 (深水埗)深水埗欽州街37號西九龍中心8樓8F77-79號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
阿佳拌麵 (深水埗)

▪️大腸麵線加蚵仔▪️

▪️烏來烤豬肉腸▪️
價錢少貴但都幾大修嘅,同一般嘅台灣腸差唔多都好食

▪️貴妃烤雞卷▪️

▪️台南生煎包▪️
$10有三小粒,一口一個,個包皮似手抓餅嘅酥皮!

▪️鹽水雞拌麵加台滷日本流心蛋▪️
📌 阿佳拌麵 (深水埗)
深水埗欽州街37號西九龍中心8樓8F77-79號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️