2007-08-17 1 views
尋晚我地11大1小打邊爐, 一梨到見到隔離檯果個蕃茄湯底好正好似譚魚頭果湯底於是問啊姐係咩啦, 跟住佢話蕃茄牛腩湯底咁咪叫囉, 再叫左個人參雞湯底, 點知個蕃茄湯底完全唔係隔離果個咁, 於是搵人梨問跟住個啊叔話果個係牛尾雜菜湯喎, 於是我地咪嘈,佢地死都唔換話加D茄汁就一樣,咁D朋友話都梨左算啦,個啊姐真係拎碗茄汁出梨倒落去,不過個效果當然唔同隔離檯啦, 算, 講番食物叫左生牛肉刺身唔錯, 花鵰肥牛呢個麻麻, 每兩個人一碟肥牛10蚊我地剩係叫4碟, 呢個麻麻, 炸腐皮一個未講正好香口,食完一碟再叫一碟, 不過如果得兩個人就唔好叫好鬼漏, 鵝肝墨丸好味,彈牙, 芝士牛丸都好食, 九菜餃, 芝士腸, 豬潤係黃沙既唔錯,幾碟菜, 墨魚滑, 脆肉鯇叫左幾碟, 跟住因為牛唔夠正既關係叫左碟大手切安格斯肥牛同澳洲肥牛, 果然是一分錢一分貨,很快便搶食完,跟住再加碼叫多碟大安格斯同牛肉粒又是很快食哂, 我地前後都叫左好多枝大啤,幾渣野飲,OVERALL會再來的
尋晚我地11大1小打邊爐, 一梨到見到隔離檯果個蕃茄
湯底好正好似譚魚頭果湯底於是問啊姐係咩啦, 跟住佢
話蕃茄牛腩湯底咁咪叫囉, 再叫左個人參雞湯底, 點知個
蕃茄湯底完全唔係隔離果個咁, 於是搵人梨問跟住個啊叔
話果個係牛尾雜菜湯喎, 於是我地咪嘈,佢地死都唔換話加
D茄汁就一樣,咁D朋友話都梨左算啦,個啊姐真係拎碗茄汁
出梨倒落去,不過個效果當然唔同隔離檯啦, 算, 講番食物叫
左生牛肉刺身唔錯, 花鵰肥牛呢個麻麻, 每兩個人一碟肥牛
食完一碟再叫一碟, 不過如果得兩個人就唔好叫好鬼漏, 鵝
夠正既關係叫左碟大手切安格斯肥牛同澳洲肥牛, 果然是一
分錢一分貨,很快便搶食完,跟住再加碼叫多碟大安格斯同牛
肉粒又是很快食哂, 我地前後都叫左好多枝大啤,幾渣野飲,
OVERALL會再來的