2024-02-17 497 views
  提示1: 女士們一定要試Smoothie,果肉豐盈。    大年初一去Airside發現呢間竟然有開,又無坐地起價,真心抵讚。  平時真係好多人排隊,係下午茶時間見無咩人,就入去食個下午茶。    C6 Fish and Chips 炸魚薯條 $168  好搞笑個,個Menu寫埋「配上薯條和韃靼醬」,但其實佢仲有番茄醬。。  好好食,可惜有「皮肉分離」既情況出現,但唔緊要魚肉夠滑搭救。  份量好多,夠晒2個人食。      H1 Seafood Risotto   海鮮燴飯 $145  好香番茄味,飯粒粒分明,但係海鮮份量偏少,會唔會係因為農曆新年唔夠貨呢?    Strawberry Smoothie $75  每次飲果汁,都係一場賭博,好怕佢開D罐頭我飲。。  今次賭贏左,飲到佢粒粒Strawberry果肉,有新鮮既感覺,$75值返晒!  下之一定要試埋佢其他果汁smoothie!
  提示1: 女士們一定要試Smoothie,果肉豐盈。

C6 Fish and Chips 炸魚薯條 $168
Fish & Chips 炸魚薯條

Seafood Risotto 海鮮燴飯
Strawberry Smoothie $75
每次飲果汁,都係一場賭博,好怕佢開D罐頭我飲。。
下之一定要試埋佢其他果汁smoothie!
Strawberry Smoothie
2024-02-10