2013-04-07
晚上九點後跟女友行完尖咀, 諗住傾傾計, 休息下見附近幾間鋪都冇得坐, 就入黎呢坐下, 食件cake發覺都冇乜人, 傾計又唔錯wo~ 點左一人份量既綠茶, 再加件cake, 40蚊, 兩份share (咁我地成日都係咁sweet架啦 haha)可以慢慢坐下, 又冇人打攪, 都幾舒服, 唔錯綠茶幾香, 我女朋友都讚好飲, 但係就細細杯, 飲冇兩啖就飲完, 如果有得加水既話, 我地可以坐多一個鐘, 或者會叫多件cake, haha個CREAM加左白chocolate, 唔太甜, 但一粒粒咁好得意我個人唔食得啲太甜既野, 不過個cake意外地甜得幾吸引我, 幾層既朱古力, 士多啤利醬, cream, cake, 哇, 口感都幾多層次呀不過件cake 就好似唔太新鮮, 口味唔太突出, 不過廿蚊一件, 都唔可以要求太高不妨一試都市之間既浪漫, 休閒中產情調吧~
見附近幾間鋪都冇得坐, 就入黎呢坐下, 食件cake
發覺都冇乜人, 傾計又唔錯wo~
可以慢慢坐下, 又冇人打攪, 都幾舒服, 唔錯 綠茶幾香, 我女朋友都讚好飲, 但係就細細杯, 飲冇兩啖就飲完, 如果有得加水既話, 我地可以坐多一個鐘, 或者會叫多件cake, haha
不妨一試都市之間既浪漫, 休閒中產情調吧~