2024-11-18 272 views
又再黎呢間食,真係每款都好味!今次叫左D新菜式,花雕醉雞天使麵有驚喜呀,超推介豬肋骨!主食同甜品都好好味,想食既預先book位就一定食到,旺角站行10分鐘就到,好方便嫁!🐷熱溶芝士燒烤醬豬肋骨 $188超大份!好好食,豬肋骨肉多又入味,有大約8條ribs!碟底仲有大量薯角,配埋最頂既熱溶芝士,真係非常正🍝自家秘製花雕醉雞天使麵 (凍食) $128有驚喜,醉雞酒味唔會勁濃,唔好酒既我地都覺得好味,天使麵凍食同醉雞好夾,想酒味再濃D仲可以加多D酒,醉雞份量多,值得試🐚檸檬牛油蜆 $98大大隻蜆肉,個湯好鮮甜,充滿牛油同檸檬既香氣🍫朱古力心太軟配雪糕 $88有豆腐雪糕同玄米茶雪糕,我地食豆腐雪糕,好香豆腐味,心太軟超濃郁朱古力味,好好食🍹士多啤梨梳打 $42🍹士多啤梨奶昔 $46兩杯都好味,士多啤梨奶昔既士多啤梨係好天然既果香,味道相對冇咁濃,如果主食叫左濃味菜式就建議點梳打

🐷熱溶芝士燒烤醬豬肋骨 $188

🍝自家秘製花雕醉雞天使麵 (凍食) $128

🐚檸檬牛油蜆 $98
大大隻蜆肉,個湯好鮮甜,充滿牛油同檸檬既香氣

🍫朱古力心太軟配雪糕 $88

🍹士多啤梨梳打 $42