2K
2020-07-13 34 views
近排疫情反覆 照顧身體之餘 大家謹記要強化外賣餐廳清單🗒 一定用得着 我最近有一個新增選項 方便一邊食小吃一邊煲劇我哋三個人所以叫咗12隻雞翼仲有送一杯嘢飲我哋影咗蜜桃綠茶-🌹🍗 文青風玫瑰鷄翼 (4件 $38)玫瑰花瓣加喺蜜糖雞翼上面 外表討好😍 味道同口感亦較豐富 蜜糖🍯微甜加玫瑰🌹芳香 名字帶文青風📚 食落果然有文藝清新風味-👨‍🌾 🍗味噌新趜農夫鷄翼 (4件 $38)新口味之一 日本味噌夠哂百搭 放湯食拉麵🍜之外 用嚟醃鷄翼 味美可口 麵鼓鹹味夠但唔會掩蓋鷄肉🐔鮮嫩味 紅趜菌有食用價值 食得健康又惹味😏-🥚🍗鹹蛋黃雞翼 (4件 $38)越邪惡😈嘅食材我越難抗拒 鹹蛋黃嘅咸香味無懈可擊 鷄翼外皮香酥微脆 味力👅魅力🤗同樣極緻 記得🔥趁熱食-📍葵芳興芳路223號新都會廣場1樓180號舖 鷄翼山
我哋三個人所以叫咗12隻雞翼仲有送一杯嘢飲我哋影咗蜜桃綠茶

🌹🍗 文青風玫瑰鷄翼 (4件 $38)
👨‍🌾 🍗味噌新趜農夫鷄翼 (4件 $38)
🥚🍗鹹蛋黃雞翼 (4件 $38)
📍葵芳興芳路223號新都會廣場1樓180號舖 鷄翼山