2014-08-28
同老婆既大日子終於黎了老婆俾左個驚喜我, 一開始無同我講去邊度食, 我早上先記得係原來同佢巳經一起了1000日. 仲以上同左佢999日真係大頭蝦!依度有dress-code. service overall黎講都好好, 不過介紹刀同salt 個個女仔service 好過serve我地個個男仔. 個地方真係無得頂, 因為比較寧靜, 好有情調!!!一開始個waitor 拎左glowing menu俾我地, 佢有介紹所有食物, 但講得太快了都吾係好記得佢講過D咩, 所以都係自己睇好D.最後老婆原來訂了依個. 仲唸住同佢出去食dessert. WHAT A SURPRISE !依個地方都真係幾suit for some special occasions. i believe it will give you a memorable experience.
同老婆既大日子終於黎了
一開始個waitor 拎左glowing menu俾我地, 佢有介紹所有食物, 但講得太快了都吾係好記得佢講過D咩, 所以都係自己睇好D. 最後老婆原來訂了依個. 仲唸住同佢出去食dessert. WHAT A SURPRISE ! 依個地方都真係幾suit for some special occasions. i believe it will give you a memorable experience.
Other Info. :
如果叫dessert, 吾好叫太多appetitzer.