2021-11-01 425 views
有下次?不了叫左兩個早餐,一個係牛扒早餐餐單寫明係茄汁豆,牛扒,炒蛋,多士薯餅。打開盒,薯盒不見了,換成薯角。其實係唔係恰我係外賣,所以換左都唔洗交代?牛扒都夠厚身,可惜食落口感真係麻麻地,明顯係梳打粉「拿」到牛扒淋晒,如果呢間餐廳係標榜食扒,西餐,可以話係0分!另一個早餐係雞扒通粉,羅宋湯湯底👍🏻,又係恰外賣系列,雞扒得兩舊(唔係兩塊,係兩舊)湯底👌🏻雞扒有雪味,幸好唔係「縮」味服務態度。下?外賣都有服務態度?係呀!我用外賣平台落單,去拎時先未計佢遲出餐(我理解的,餐廳堂食忙)個餐廳女士一句講:「有外賣就拎左出黎啦,你見到有冇?」我:「我第一次黎,我真係唔知」餐:「冇就係冇,未有呀,有就拎左比你啦」個感覺同趕客冇分別囉🤷🏻‍♂️
有下次?不了
叫左兩個早餐,一個係牛扒早餐
餐單寫明係茄汁豆,牛扒,炒蛋,多士薯餅。

服務態度。下?外賣都有服務態度?係呀!
個餐廳女士一句講:「有外賣就拎左出黎啦,你見到有冇?」
我:「我第一次黎,我真係唔知」
餐:「冇就係冇,未有呀,有就拎左比你啦」

個感覺同趕客冇分別囉🤷🏻‍♂️
2021-11-01