2018-06-21 62 views
見到menu,原來細細間舖有勁多野食。吸引之處:1. upgrade左既現代餐廳。裝潢好新穎,而且俾人舒服既感覺。2. 厚切鰻魚雞腿丼。講明厚切,真係好厚切。成半條鰻魚係度。鰻魚整得好香。口感好彈牙。唔係好多肥油,成個鰻魚就更加爽口。3. 丼黎講算係好大份。有個溫泉蛋,整得幾靚。溫泉蛋撈落飯,質感即刻滑好多。4. 雞腿肉外層脆,內層滑。雞腿上邊個汁有陣蔥油既香味。呢陣味提升左成個丼既好食程度。煎到香脆再加蔥油香,味道特別好。5. 出左日式鰻魚飯,仲有泰國餐,中式茶餐廳餐等等。好似個小亞洲。好多選擇。6. 熱檸蜜潤一潤喉,夏天飲一杯防中暑。7. 整體黎講,一間cafe可以整到咁既質數。算好好。抵食又好味又多選擇,大埔又俾我搵到一間美食!
見到menu,原來細細間舖有勁多野食。
吸引之處:
6. 熱檸蜜潤一潤喉,夏天飲一杯防中暑。
7. 整體黎講,一間cafe可以整到咁既質數。算好好。
抵食又好味又多選擇,大埔又俾我搵到一間美食!
  • 厚切鰻魚雞腿丼