2020-12-06 319 views
疫情第四波又黎啦!又要減少出街食飯!午飯時間見完客,都係買外賣儘量減少堂食啦!睇倒Mos Burger  社交平台 介紹出左新嘅和牛漢堡餐,Ok,就咁決定! Waku Waku漢堡套餐  $58 有齊3款指定 日本和牛精華醬汁(和牛甘味醬、和牛燴醬及和牛咖哩醬) 跟餐有厚切薯條 1 份,  摩斯雞塊 2 件 ,汽水都幾豐富喎!先講下三款醬汁,我最鐘意和牛燴醬,味道香濃,係燴牛肉味!第二就係牛咖喱🍛味,唔辣但夠咖哩味,最後和牛甘味,其實都唔差不過前者好味DD。D醬用黎點薯條同雞塊食立即冇咁乾!好正! 今次個瀟堡加左脆炸爽口洋蔥,炸得有DD硬,但整體都OK! 外賣盒包裝唔錯!

Waku Waku漢堡套餐  $58
Waku Waku漢堡套餐