蜜汁叉燒腸首先望起上嚟好晶瑩剔透,而且食起上嚟係好白滑煙靭,入邊嘅餡係有頗多叉烧粒,而且加咗唔少芫荽🌿去增添個口感 (但係小編鍾意食芫荽🤢)XO 醬菜苗餃好少菜苗上面會有臘肉,所以當小編一望到就覺得依份加料係加分左🤩食落口,估唔到菜苗餃嘅皮係做得幾薄身煙靭,而且身為主角嘅菜苗餡亦都俾得相當足!!!🤤🤤陳村粉蒸排骨呢份陳村粉係比想像中有驚喜!!!(o^^o)雖然望起上嚟外表同平時嘅點心茶樓店差唔多樣,但係陳村粉食落係好滑溜有質感,而且係好熱辣辣好似啱啱蒸熟嘅感覺( ´▽`)排骨亦都有幾快大塊的,俾得相當足料😎得奬蝦餃之王一開始見到佢寫住係得獎蝦餃🏅,而且唔少人介紹,就知道一定要一試❤️蝦餃望落去係幾大粒,食落去幾足料,蝦蓉🦐嘅份量都頗多,而且個皮都幾煙靭薄身,小編同朋友都食得幾滿足🤭🤭黑金流沙包望落係幾精緻嘅流沙包,熱辣辣柔軟熟的包配上奶黃餡永遠都會行一個唔會輸嘅配搭(^.^)豆沙QQ小白鼠🐭一開始叫依款點心嘅原因,就係因為佢有好可愛嘅小白鼠造型🐭一上碟先發現原來佢係豆沙糯米糍,食落口第一啖係覺得糯米糍嘅皮比較厚身,而佢豆沙蓉🫘係比得相當足料❤️3.6牛乳太陽蛋牛乳味道好濃,滑溜的(o^^o

陳村粉蒸排骨
排骨亦都有幾快大塊的,俾得相當足料😎

豆沙QQ小白鼠🐭
一開始叫依款點心嘅原因,就係因為佢有好可愛嘅小白鼠造型🐭

3.6牛乳太陽蛋
牛乳味道好濃,滑溜的(o^^o),而且上面有一層啫喱,好少可點心舖嘅牛奶布丁甜品可以做到咁高質🤭🤭

白灼西生菜🥬
成份菜嘅份量都幾多,而且我哋可以望到菜嘅顏色都好鮮嫩( ̀⌄ ́)
豆沙QQ小白鼠
白灼西生菜