2022-05-10
大角咀呢個隱世之地真係內藏唔少好西🤤呢間糖水舖感覺幾多人幫襯 入到去終於明點解佢咁得民心 起碼我地成9半先入座佢都無截單趕收工🥴再者 佢啲甜品款式種類頗多 除咗中西式糖水 芋圓、椰皇、窩火、綿綿冰呢啲系列都好多口味揀😆睇到眼花繚亂 15 16呀 仲要新裝修起啲碗碟、牆身都時尚得好啱打卡kekee 坐底食落都舒服啲!。。。🦔👉焦糖雪糕批 $36周圍見到好多貼堂見到呢款幾靚咁😆真係有驚喜!首先脆脆嘅焦糖面真係燒得好誘人 大力破開後內裡少有地係雪糕層 同佢嗰樣真係好唔夾 慢慢食都唔怕因為雪糕有夠硬都幾冰🤣重點係整個好似蛋撻嘅concept 咬落外層仲有牛油皮香🥰整個口感好特別不彷叫黎試試👍。。。🦔👉士多啤梨窩夫 $55兩份waffle再加球雪糕 兩個人share食剛剛好!要等15分鐘先有貨因為真係新鮮焗起 但食落同平時嘅質感有啲唔同🤔非常colorful之每格一係唧落有cream 一係就有士多啤梨粒 on top再灑啲朱古力彩虹碎再淋醬 感覺小朋友睇見會幾開心🤪再自選咗球綠茶味雪糕 成個加啲茶味同顏色撞擊就balance番yeahhh。。。🦔👉冰糖桃膠蛋白 $40叫咗熱黎食感覺更滋補🤭ove
👉焦糖雪糕批 $36
👉士多啤梨窩夫 $55
👉冰糖桃膠蛋白 $40
叫咗熱黎食感覺更滋補🤭overall又唔會過甜 蛋白幾嫩 桃膠份量都唔少 幾易入口!