2019-10-09 765 views
以前成日周圍食車仔麵, 一係唔夠辣, 一係D餸冇味, 最近搬左黎太子, 決定同老公試下屋企附近呢間日昇。一黎到, 唔洗等位, 問伙記有咩好食, 叫我試下佢地個招牌麵同餃子, 話個麵30蚊有11個餸, 心諗 "咁多"?上菜速度快, 叫完5分鐘就有, 每款餸有幾件, 都幾好, 咩都有得食下。講到味道, 豬紅, 豬皮, 雞腳都幾入味, 蘿蔔都幾甜, 而D辣汁, 都真係幾辣HAHA。過多左陣, 餃子黎左, 等得耐過個麵一陣, 都幾好味, 足料~~最後真係要讚下杯凍檸茶少甜少冰(唔記得左影), 第一次飲, 都幾岩口味, 茶底唔錯!下次都會再黎食~ 老細幾NICE~
下次都會再黎食~ 老細幾NICE~
一品麵,
廣東餃子
Other Info. : 餃子同辣汁係必食~~
2019-10-09
$45 (Dinner)
一品麵,
廣東餃子