2023-08-23 43 views
今日帶小朋友去左九龍灣郵輪碼頭嘅紙飛機親子空間又食又玩,好開心呀, 可能我係平日去,係比較少有吾算多人又乾淨又有秩序嘅一個親子玩樂餐廳,十分欣賞。嗰度有好多嘢玩,最好玩就係波波池瀡滑梯!!另外仲有個廚房煮嘢食,又有得換衫扮靚靚影相,當然仲有好多車仔,彈彈床,圖書,lego砌模型等等。收費唔算貴,平日$138一位小朋友,大人就唔使收費,只係要最低消費餐廳150蚊,我覺得好合理,而且有得玩兩個幾鐘,所以都會玩到肚餓嗰度,而嘢食都好好食。點咗兒童餐另外就叫咗個甜品好好味呀, 兒童餐都好大份,有2款選擇,揀了紅米飯,水果,可愛熊仔包,獅子頭, 海鮮豆腐羹,健康果汁。 獅子頭好嫩滑,紅米飯啲飯軟身,好岩小朋友食,熊仔花好吸引,打卡一流,入面係有薯仔, 仲點咗個熔岩吐司!!小朋友見到真係好開心,好大碟,一齊分享好味,佢係雪糕,有草莓, 賣相好靚,而且味道又好,唔會太甜好好味。就咁就用左一個下午,大人細路都好開心。

就咁就用左一個下午,大人細路都好開心。