2020-09-27 186 views
聽左好耐大圍有間手撕雞腸粉好好食,以前都知道位置喺邊,搬左舖後都未食過,今晚早食飯,決心係大圍週圍行下,睇吓好吾好彩揾到🤗其實都位置都好偏,火車站A出口,再行入去D單車舖頭附近條行仔!小店光猛左好多,而家仲有幾張檯仔可以堂食添,真好👍我買左1/4隻手撕雞同埋手撕雞腸粉,一於食盡佢點左食物店員會比個牌你,當個牌啫啫甘響,你就可以去櫃檯職員食物了,好放便,又快捷。手撕雞腸粉果然名不虛傳,好好味,我叫左少辣但D辣椒味已經好濃。麻醬好香,同D手撕雞好配合,不過要食快啲,如果吾係食到最後都幾油膩。1/4只手撕雞份量都幾多,裝到成盒滿晒,抵食加左D芝麻,好滋味
我買左1/4隻手撕雞同埋手撕雞腸粉,一於食盡佢
1/4只手撕雞份量都幾多,裝到成盒滿晒,抵食
加左D芝麻,好滋味

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper