Weekends去咗間靚靚純白Cafe渡過咗個休閒嘅上晝🥰 呢間Cozy Coffee分開兩層,窗旁嘅座位好有feel,亦都有更多舒適嘅室內空間🤍🍔 Angus Beef Cheese Burger ($128)朋友叫咗個邪惡安格斯芝士漢堡🍔 個burger好大份,包好香脆,裏面嘅安格斯牛扒又大又厚🥩,勁足料!牛肉又嫩又多汁,加埋半溶嘅芝士🧀、新鮮蕃茄🍅、生菜🥬,好fresh好juicy!🍝 Linguine Carbonara ($128)卡邦尼意粉都好好食😍 每條意粉都均勻地被卡邦尼汁包裹住,食落creamy,鹹香得宜又唔會太重口味,好啱我口味😛🥓 All Day Breakfast ($128)全日早餐嘅炒蛋好香滑🍳、大啡菇超多汁🍄‍🟫、酸種麵包仲可以配埋greek yogurt🥯食添🥳🌹 Rose Latte ($47)🍫 Peppermint Mocha ($58)呢度嘅咖啡都整得非常好,除咗有cold brew等選擇,亦有啲甜嘅選擇,例如我揀嘅玫瑰拿鐵☕️同朋友嘅薄荷朱古力🍫,甜蜜又醒神!

🍝 Linguine Carbonara ($128)

🥓 All Day Breakfast ($128)

🌹 Rose Latte ($47)
🍫 Peppermint Mocha ($58)