平時去親大圍都係踩單車 ♦️♦️♦️其實呢度都咗唔少cafe今次就試咗良心小店Dear coffee因為都聽朋友推薦過 自己都好鍾意食Bagel所以都幾大期望去當日keep住有人排隊 入座限時90分鐘店面偏細 位置都唔算大 想搵個可以長坐同朋友chill下嘅cafe 呢間就未必係好選擇lu 食物選擇唔算多 以輕食為主 感覺就係專飲咖啡嘅地方Flat white 點知就中伏 叫左一杯flat white 酸到不得了 飲開出面就算唔係nutty 都冇咁酸我個人就非常失望 不過都可以話係口味問題 係香港比較少地方可以飲到淺焙嘅咖啡你本身就鍾意酸嘅咖啡 你應該會好愛Dear不過我就不了 Green Breakfast $88香港地食菜貴過食肉 不過鐘意食菜無計哈哈朋友係素食者 green breakfast啱曬佢炒蛋好香好滑 不過朋友話似m記😂我自己就覺得一定好過m記啦 其他配菜都不過不失 正正常常咁整都好難難食 冇乜可以comment 朱古力bagel 好少外面食bagel 多數都係搵朋友買佢地完家製作 味道一般 口感都一般 入面唔算太煙銀又冇乜朱古力味 加完果jam先叫做有返d味 有點失望 原以
平時去親大圍都係踩單車

又冇乜朱古力味 加完果jam先叫做有返d味
有點失望 原以為專做包 應該會出色d

整體嚟講 試過一次就算
♦️♦️♦️
推薦指數:✨✨  (5粒滿分)