2017-04-15
地點可為隱蔽,搭完𨋢上嚟, 第一眼感覺到摩登設計,樓底好高,光線充足配上室內植物,同一個開放露台, 整體環境感覺好舒服。這裡的客群更添這地方的假日休閒氣氛,是家庭聚會的好地方。Semi Buffet Lunch Set 算係好多嘢揀, 個人喜愛佢個parma ham加melon 還有佢個辣魷魚仲可以任添,哈哈都幾正。 嗰Set跟咗個湯, 味道好香不過冇乜味係超健康之選 可以加啲黑椒掉翻出啲味另外主菜, 服務員推選左1) 肉眼扒, 個扒好厚身,不是很多肉汁, 味道合理, 好有口感,煎得好香,OK好食。2) 另外叫咗個魚柳, 一樣煎得好香, 調味得幾好, 肉身嫩滑,不過鹹咗少少, 配上claim做伴菜整體都好食此外,見到隔枱有個好吸引的芝士義粉,因為太飽了,下次要試下。直得一讚的 露台容許帶小寵物一齊食飯
直得一讚的 露台容許帶小寵物一齊食飯