2023-04-03 1346 views
又去左食好野啦😋😋呢度都算好難book到枱㗎。。因為佢啲位唔算多。。日本野真係抗拒唔到😋😋好在有班識食好野嘅朋友。。成日搵到好嘢俾我食😋😋起初以為係好普通嘅日本嘢食。。我但原來佢啲嘢食到好一個色同埋質素😋😋尤其是佢啲刺身係好新鮮嘅👍🏼同埋佢啲熱食都好特別。。仲要好好味添。。佢有個煙燻雞頸肉。。佢攞個樽困住串雞。。再加入煙燻。。出嚟個效果好ᗰᗩTᑕᕼ👍🏼👍🏼IG就放唔到全部嘅相。。我就揀啲我覺得最特別嘅上去。。..🐚鹽水海膽。紫蘇天。海鹽🍅冷制日本桃太朗蕃茄🥩薯仔煮牛肋肉🐟深海池魚。昆布鹽漬🌽日本粟米磯辺揚🍗KOᑎᗩ手羽先🐟智利鱸魚西京燒🍢澳洲和牛腹膜肉配芝士蛋黃醋🐮牛舌配香蔥芥末味噌🫙瞬間薰製日本雞頸肉🍝烏魚籽伴十割蕎麥麵🍪鴨肝芝士最中餅..📍 Kona (大坑)大坑蓮花宮西街16號地舖..@kona_hk ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#f
又去左食好野啦😋😋
呢度都算好難book到枱㗎。。因為佢啲位唔算多。。
日本野真係抗拒唔到😋😋
好在有班識食好野嘅朋友。。成日搵到好嘢俾我食😋😋
起初以為係好普通嘅日本嘢食。。
我但原來佢啲嘢食到好一個色同埋質素😋😋
尤其是佢啲刺身係好新鮮嘅👍🏼
同埋佢啲熱食都好特別。。仲要好好味添。。
佢有個煙燻雞頸肉。。
佢攞個樽困住串雞。。再加入煙燻。。
出嚟個效果好ᗰᗩTᑕᕼ👍🏼👍🏼
IG就放唔到全部嘅相。。我就揀啲我覺得最特別嘅上去。。
🥩薯仔煮牛肋肉
🐮牛舌配香蔥芥末味噌
🫙瞬間薰製日本雞頸肉
🍪鴨肝芝士最中餅
📍 Kona (大坑)
大坑蓮花宮西街16號地舖
@kona_hk
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#kona#konahk#japanesefood#taihang#taihangfood#taihangcafe#大坑cafe#大坑美食#銅鑼灣美食
🥩薯仔煮牛肋肉
🫙瞬間薰製日本雞頸肉 🍝烏魚籽伴十割蕎麥麵