2013-09-23
每次路過尖沙咀見到佢地既Pizza都好想試, 因為佢門口display出黎既pizza都大大件好吸引估唔到今次同事叫外賣番黎揀左呢間pizza店wor, 正!一打開個24吋pizza, 個個都即刻拎部手機出黎影, 因為佢地都話未見過咁大個pizza wor招牌沙律: 菜好新鮮, d蕃茄都好甜, 再加埋自選既黑醋汁, 真係一個非常醒胃既前菜呀Paisano’s Pizza: 我試左一塊, 呢個PIZZA店既出品都係薄批, 不過佢就無批底就無平時食過薄批個種脆, 林左D…不過始終外賣所以都係會打左折, 整體上覺得個PIZZA真係無咩特別夏威夷: 我無試到不過同事就話呢個好食過Paisano wor菠菜綿羊奶芝士雲吞: 呢個真係好好味, 醬汁非常之多, 啖啖雲吞都俾d芝士同菠菜包圍住! 如果鍾意芝士既你點呢個應該無錯喇!雖然真係好漏, 但我都忍唔住食左好多呢間pizza店d份量真係夠哂多, 如果開大型party的話, 呢間都係一個唔錯既選擇
估唔到今次同事叫外賣番黎揀左呢間pizza店wor, 正!
雖然真係好漏, 但我都忍唔住食左好多