不記得何年何日, 只記得當時唔知食乜好, 剛剛經過一間貼滿hard sell廣告poster既餐廳, 睇下有乜野食就走左入去試試...食過d乜都已經差d唔記得, 就憑僅存印象寫幾句.巴馬火腿併哈密瓜... 正常, OK啦, 就是岩岩我果碟果幾塊火腿好似乾得濟, 要減少少分.燴牛膝... 夠淋夠入味, 好大份, 牛肉食落冇乜驚喜, 反而d薯仔點汁食又幾好食有d驚喜.南瓜雞肉車輪粉... 唔覺有南瓜肉, 同我心目中唔同, 扣分. 好多芝士汁走哂入d車輪粉到, 食得多會即時肥兩磅, 但係都算好味.各項評分都係同大埔區既餐廳加埋價錢比較黎評分, 總體都算OK以上.

食過d乜都已經差d唔記得, 就憑僅存印象寫幾句.