2021-11-25 52 views
雖然住喺大埔咁耐,但都唔一定會去過太平工業中心,星期五去開迷你倉,心血來潮去試吓工廈Cafe,果然有驚喜。大埔區內少數工廈美食,喜歡這裏闊落舒適 ,打卡位又多,得閒可以約朋友聚會,大人小朋友放電一流,仲可以Hea下時間玩board game。德國巨型咸豬手配蕃薯條 $198朋友最鍾意食豬手,大大份,脆卜卜,我見佢食到舐舐脷,滋味無窮。漢堡牛魔王漢堡配蕃薯條 $108我自己就好想試吓 burger, 大大個夠晒厚,牛魔王漢堡 medium 生熟度剛剛好,美味多肉汁。本來是配蕃薯條,可惜已經售罄,粗薯條一樣咁好味,炸出嚟熱辣辣,外脆內軟。以上套餐配西洋菜蜜,潤喉滋潤。小食豪華炸雞籃 $108最鍾意食合晒潮流嘅名字,~焫焫焫焫焫焫著~雞鎚,雞翼.雞塊.雞軟骨。雞全部都係雞,炸到香口鬆脆,好味道!好啱年青人口味,Menu也很有玩味~我撐撐撐撐過了漆黑~願我的黑令我清醒~約定下次再來!

德國巨型咸豬手配蕃薯條 $198

漢堡
牛魔王漢堡配蕃薯條 $108

以上套餐配西洋菜蜜,潤喉滋潤。

小食
豪華炸雞籃 $108

$200 (Dinner)
  • FAMA牛漢堡配薯條
  • 呃Like全日早餐