2020-11-19 877 views
Anyhow係我同男朋友食過覺得最好味既西餐🥺💛希望大家多多幫襯😆前前後後食左三次 呢三樣都好值得介紹!1️⃣澳洲150天穀飼純種黑安格斯肋眼牛扒我同男朋友都好鐘意食西餐既時候嗌扒😋太貴既我地唔捨得食 而係呢度就有CP值高既rib eye😛嗌左七成 好juicy又重牛味🤩之前都有試過西冷因為職員會介紹當日邊款牛靚啲 都好好食😆2️⃣香草慢烤加拿大豬鞍呢個真係非常驚喜!好少會嗌豬鞍 但第一次黎既時候聽到職員同啲熟客講話豬鞍係必食 個火候控制得好好!個豬鞍超嫩 比牛更juicy🥺3️⃣黑松露忌廉芝士焗薯條但我同男朋友最鐘意都係呢個焗薯條!🤤黎親都有必叫!!一上枱已經聞到超香既黑松露味!份量超多但忌廉芝士幾乎可以佈滿每一條🤤🤤每次食完都勁滿足!😍希望可以保持水準😆
前前後後食左三次 呢三樣都好值得介紹!
1️⃣澳洲150天穀飼純種黑安格斯肋眼牛扒
2️⃣香草慢烤加拿大豬鞍