黃店之選今日和朋友又選左呢間食,今次第三次,而朋友住附近就鐘意左呢間食,一個星期都有三次。鐘意來係因為食到家既味道,自家製,最特別就係佢既薯仔魚湯,每次食都會飲埋湯,食唔到味精,唔會口渴。呢間坐得舒服,防疫做得好,量溫度和check你入店。仲有好多野叫,但兩個人食唔到咁多野,下次再試其他。我細食今次選左7隻韮菜鮮肉餃而朋友大食佢一定要加烏冬再加底,佢叫左芫荽胡椒鮮肉餃,有煎餃食無叫,叫湯先可以飲魚湯。正韮菜鮮肉餃:好好味,甜甜地,好香,有疆味。芫荽胡椒鮮肉餃:鐘意重口味就食,好香芫荽味,辣辣哋,同個魚湯好夾。食物質素:贊! 好食服務質素:店員好nice環境:乾淨舒適價錢:適中總體來講可以再食!
黃店之選

仲有好多野叫,但兩個人食唔到咁多野,下次再試其他。

韮菜鮮肉餃:好好味,甜甜地,好香,有疆味。

食物質素:贊! 好食

服務質素:店員好nice

環境:乾淨舒適

價錢:適中

總體來講可以再食!

韮菜鮮肉餃子
芫荽胡椒鮮肉餃
2021-06-15
$70 (Breakfast)
韮菜鮮肉餃子
芫荽胡椒鮮肉餃