1K
2022-08-18 24 views
上完堂,朋友就帶咗我嚟間新餐廳食嘢。門口已經見到呢到裝修幾靚,有好多好得意嘅擺設,環境好舒服。我仲特登走入去有貓仔擺設(應該係貓,除非係馬)嘅位到坐😂😂鐵板肥牛公仔麵一上檯就聞到好香嘅豉油味。佢裡面有好多配料,例如京蔥、紅蘿蔔同椰菜,用京蔥仲可以令到炒麵充滿佢嘅甜香。而呢個炒麵味道恰到好處,唔會好鹹,食落仲同茶記果種鑊氣一樣。熱辣辣,香噴噴,正呀!😍😍朋友就食吉列魚柳他他醬牛角包 配炸薯條,佢話個包好酥脆,聽到佢食都覺得吸引。而個醬汁中和炸魚柳嘅油膩,食完係好滿足。同埋啲薯條唔會淋曬,係有番啲粗幼度,好食過某連鎖餐廳嘅😏脆樂雞真心脆同熱辣辣,絕對係非常好食😙

脆樂雞
真心脆同熱辣辣,絕對係非常好食😙