2016-11-27 523 views
今日行旺角,見到一個大大招牌寫住轟炸大魷魚,俾個招牌吸引着,就即刻叫轟炸大大大魷魚。買單時, sales介紹加$10就可以有嘢飲,見到隔離嘢飲杯都幾靚,就加埋荔枝爆珠啦。 轟炸大大大魷魚見到呢個大魷魚,wow好似好抵喎,又吸晴。但好可惜,呢個魷魚實在令我太失望,個粉太厚,咬落淨係食到炸粉味,魷魚味唔特出,一開始聞落幾香,但係食落得個鹹味,而且炸得較油。😟爆珠荔枝汁^_^呢個飲品都唔錯,淡淡的荔枝味,食完大魷魚,覺得呢杯飲品有佢存在的必要,感覺到好清新。加上一粒粒爆珠,咬落即刻爆開啲水,感覺好正!加上外貌吸引,似燈泡嘅樣,入面裝住荔枝汁。不過量少,飲幾口就冇咗。加分位係個staff 親切有禮
轟炸大大大魷魚
爆珠荔枝汁^_^
加分位係個staff 親切有禮
2016-11-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$35 (Tea)