今日放假,又好少黎土瓜灣行,都係覺得搭巴士入黎搵嘢食方便過搭地鐵見好多人推介呢間地道越南嘢,又經濟,又地道、又多選擇,所以就黎試下整間鋪頭乾淨企理,店員態度友善親切,會好主動推介一啲地道菜式,又會懂得就住人頭去溫馨提醒客人所點既食物份量都足夠享用;老闆都好細心,見到有剛入座食客只係抬頭望住頭頂冷氣風口位,無講出聲,老闆就主動同食客講已經熄咗佢頭頂部冷氣,未食嘢已經覺得呢間餐廳係有心做好既餐廳希望呢間餐廳可以繼續以經濟實惠價錢經營,保持到咁好既服務+食物水準👍🏽👍🏽PS: 朋友碗蟹膏肉丸扎肉湯檬唔記得影相,份量同招牌牛河一樣咁大碗,佢嗰碗材料都好豐富,湯味夠濃,唔怪得係推介菜式

招牌牛三寶河粉(牛丸、生牛肉、牛扎肉)
熱情果凍飲+海鹽青檸可樂$24@
炸豬腍肉
超腍身沙爹牛柳串燒(一客2串)
2023-02-13
$160 (Lunch)
招牌牛三寶河粉(牛丸、生牛肉、牛扎肉)
熱情果凍飲+海鹽青檸可樂$24@
炸豬腍肉
超腍身沙爹牛柳串燒(一客2串)
  • 海防蟹膏湯檬粉