2022-01-03 185 views
同同事收左工去食飯 就揀左呢間餐廳食下小菜 嗒返兩杯 吹下水 其實好耐之前我地食過舊鋪 但搬左新就未試過 所以就特登黎試下裝修方面感覺比起以前更加闊落 而且仲好乾淨 我地就隨意叫左幾個小菜 幾支啤酒 沙拉骨: 沙律醬極多 而且排骨亦炸得非常鬆脆咬落口都有肉汁 唔會乾爭爭 魚香茄子煲: 醬汁的咸香味十足 肉碎的份量亦很多 搭配上鮮嫩多汁的茄子 送飯一流椒鹽鮮魷: 呢個必叫的小菜 完全無令我失望 炸衣非常薄 唔會食落成口炸槳 魷魚非常爽口 配上 炸到金黃色的炸蒜 真係食到停唔到口蒜子火腩大蒜煲: 兩個主角都煮得好好食 醬汁較為濃烈 火腩和鱔的份量亦非常多 兩者吸收了醬汁的香味 非常惹味最後侍應姐姐仲請左我地食碗綠豆沙 為我地既晚餐添上一個完美句號

沙拉骨

魚香茄子煲: 醬汁的咸香味十足