我本來睇到有好好食既車輪餅就過去買, 原來真喺無賣好多個月架喇, 尋日下午過買車輪餅同雞蛋糕, 舖頭既人話無賣好耐, 朋友又介紹過呢間好抵食, 咁就兩個人坐低叫左個牛仔骨籠仔飯, 鰻魚肉餅飯, 大半條鰻魚, 個肉餅又厚又大, 真喺好好味, 個蒸飯本身都有味, 值得等二十分鐘, 另外見到其他客人叫快餐個碟頭飯都超大碟, 坐左半個鐘, 期間都聽到有人喺門口問車輪餅有無得賣, So far 都抵食夾大件, 西冷牛扒都喺$52, 多大塊又抵食, 唯一除左下午茶外,  無其他小食叫, 唯一美中不足囉.
Other Info. : 太安樓喺有好多價錢平既野食, 但喺快餐$30連飲品又平又大碟又好食既, 我就首推呢間小城滋味.
2018-09-24
Waiting Time
22 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)
  • 牛仔骨籠仔飯
  • 雪糕紅豆冰