2023-04-14 785 views
越嚟越貴都算 一人餐$50真係要小鳥胃先可以飽….. 最慘係我叫一人餐3個餸(芋絲,鳳梨,青瓜)我有問阿姐一份餸個份量係幾多 佢話青瓜/鳯梨個D都係一條一份餸,我見阿姐執餸係真係執一條嘅,但原來之後去到阿叔手 佢剪咗我三份一條青瓜同三份一份鳳梨去另一個兜到(有圖)唔係放入我個盒入面 咁同買大變細有咩分別 佢仲專登搵D poster遮住 應該唔係第一次,只不過今次我睇住成個過程。我唔阻住後面D人 冇直接同阿叔講。但希望話俾大家知,佢呃人 !再好食 但呃人 我真係唔會再幫襯 呢次係我最後一次食。希望大家自己留意下!
鹽水雞
2023-04-14
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$66 (Dinner)