2018-11-18
呢種粉麵舖食西式早餐,其實而家都好大路嘅!今朝試一試 佢,麵包都ok好柔軟,可惜呢啲係唔會砌邊!要自己剝皮😏 炒蛋就差咗啲 搞到碌backpack 唔老唔嫩唔餅唔滑咁, 馬騮倫,食咗個蕃茄肉碎薯仔通粉,d肉碎吖聶牙好麻煩, 如果有得選擇就咁蕃茄薯仔肉片湯就好過肉碎啦 ,我食咗啖都覺得一般般! 反而我個沙爹牛肉麵就出奇地非常有驚喜,熱檸水一般啦, 檸檬唔新鮮又唔太老 ! 杯熱水都有水味都夠熱嘅 ,但杯咖啡我自己就接受唔到 , 因為本人自己最唔鍾意茶唔茶,啡唔啡,仲要d啲唔靚嘅奶勁多! 但係呢啲食味,都見仁見智,總括嚟講係中式嘅舖頭食呢啲西式早餐無乜ok唔 ok ,不過我又覺得價錢 冇走棧位 ,算貴而選擇好似唔多咁🤣☕