2021-07-21 379 views
三五知己飲啤酒,食大排檔風味,無非都係想一嘗炒氣既味道,加上而家大排檔買少見少,難得九龍東有間,即刻吹雞嚟食環境:不過不失,勝在冷氣夠,乾淨企理,上菜速度都好快食物:上菜熱辣辣,食得出好香嘅鑊氣味,配埋支啤酒,三五知己吹吓水,人生一大樂事啊,我最欣賞佢兩個菜,豉椒炒聖子同3D炒芥蘭,聖子食落新鮮,爽口,豉椒味唔會太搶左個聖子嘅鮮味,加上熱辣辣上枱,掂。3D炒芥蘭,我欣賞佢有創意,連埋少少肉碎食,有啲似泰式生菜包,幾惹味總結:大排檔風味,熱辣辣上菜,享受鑊氣帶來既衝擊,嘆埋杯冰凍啤酒,講嘢仲可以大大聲唔使顧儀態,非常爽皮,麻甩佬聚會必到

環境:不過不失,勝在冷氣夠,乾淨企理,上菜速度都好快

2021-07-08