2021-06-21
餐廳:Green Tech Cafe地區:石塘咀地址:西環石塘咀干諾道西188號香港商業中心地下1號舖日期:15/6/2021時間:19:30人數:2人 等位: 0 min價錢: $268今日行完西環一田見到樓下有間幾別緻嘅cafe,原來係無五辛素食餐廳,餐牌賣相都好吸引,於是就試下!店員帶我哋入座後,隨即就介紹埋餐牌同推薦叫最抵食嘅二人套餐$268,非常細心。見咁抵食,一於就嗌個二人餐先!主菜我地就叫咗經典未來漢堡配薯條同新豬肉田圓蔬菜薄餅,個漢堡肉味道真係做好似真嘅一樣,搭配埋佢嘅醬汁非常滋味👍🏻而且都幾有份量,薯條亦都係新鮮炸到熱辣辣,值得一試👍🏻。而pizza亦都做得好好,新豬肉、粟米、三色椒同醬汁都好夠,絕對比得上出面啲pizza鋪!🤣小食就叫咁水牛城雞翼拼盤,望落去似雞翼但其實都唔係雞😂佢入面有啲新豬肉、菜同紅蘿蔔,食落口唔似雞翼而係好似炸肉球咁,外皮非常香脆,加上佢嘅醬汁,真係食過返尋味😋食飽都會想下次再食,絕對值得大推👍🏻👍🏻👍🏻依個二人套餐仲有配埋是日餐湯(紅菜頭湯)同飲品(簡左玄米菜、伯爵茶)真係好豐富,先$268非常抵食👍🏻而且佢主菜餐牌款式好多,仲有中菜、沙律、
地區:石塘咀
地址:西環石塘咀干諾道西188號香港商業中心地下1號舖
日期:15/6/2021
時間:19:30
人數:2人
等位: 0 min
價錢: $268
依個二人套餐仲有配埋是日餐湯(紅菜頭湯)同飲品(簡左玄米菜、伯爵茶)真係好豐富,先$268非常抵食👍🏻而且佢主菜餐牌款式好多,仲有中菜、沙律、意粉、意大利飯等等,大機會一定再嚟試吓其他菜式😋