2019-06-02 114 views
慶祝考完試,同朋友搵間環境唔錯既餐廳試下先!Weekend冇set><唯有散叫貴少少啦😖但食物滿分!超滿足!Scallop Salad ($198)叫一盤同朋友share,份量都夠既~帶子彈牙,微微燒過,幾香口!仲有希臘芝士😍配埋沙律菜、黑橄欖食,口感更豐富Japanese Cod Fish ($280)尼碟菜簡直係件藝術品😍靚到呢~銀鱈魚煎到岩岩好,皮脆肉嫩又唔易散開!個汁係pea purée 感覺幾健康,魚下面佈滿了番茄粒,帶點小清新!Prime CAB Striploin Dry Aged 30 days 250g ($445)黎到一定要試熟成牛!我地選左30日既~熟成牛比普通牛更香、牛味更重、肉質更嫩,一試愛上!簡簡單單點少少鹽已經好好味!重口味少少可以試埋白蒜醬,幾特別🤗女人食完飯點可以唔食甜品🤨甜品好有驚喜Mocha Semifreddo ($68)餐廳比較少有既甜品~超好味!個樣成杯咖啡咁,食落似雪糕,濃濃的mocha味,再淋少少espresso,味蕾既享受!!👍👍Chocolate tiramisu ($78)有別平時食既tiramisu,朱古力味比較重
慶祝考完試,同朋友搵間環境唔錯既餐廳試下先!
Scallop Salad ($198)

Japanese Cod Fish ($280)

女人食完飯點可以唔食甜品🤨甜品好有驚喜
Mocha Semifreddo ($68)
Chocolate tiramisu ($78)
有別平時食既tiramisu,朱古力味比較重,酒味就平較淡,食落好滑,但我更喜歡Mocha Semifreddo🤗