2020-06-19 6041 views
早放工有樣嘢好就係唔使等位啦😎😎今晚黎河畔食日本野,之前已經bookmark左和氣食堂,上次黎都見到要等位所以轉左食其他,今日6:30來到可以直接入座,終於可以食到啦!建議大家早啲嚟,我哋食到一半七點未夠已經坐滿人。Menu有超多選擇,刺身、刺身丼壽司、咖喱烏冬、飯、小食、串燒等等!選擇多到我都影唔晒😂首先要咗個香芒燻鴨胸黑醋沙律,比想像中大碟,份量好多,鴨胸好腍,芒果又唔酸,我好鍾意佢個黑醋汁,甜甜酸酸,食呢一個前菜好開胃!😋⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超級推薦嘅芝士厚燒玉子!上菜嗰陣熱辣辣仲出緊煙,面頭嘅芝士有炙燒過,見到一層層嘅蛋,咬入口好juicy,有蛋汁。我同我朋友都覺得超好食呀🤤🤤明太子醬天婦羅炸蝦,有四隻🍤炸漿厚度適中,好鬆脆,入面隻蝦都新鮮嘅,好爽口。天婦羅配明太子醬都係第一次食,平時通常係好普通點天婦羅汁,所以都覺得幾特別。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻芝士燒日本廣島蠔!呢個都係必食!佢隻蠔好肥美,芝士同沙律醬啱啱好,唔會搶咗隻蠔嘅味道。仲有一個小食叫電擊雞翼,呢個我以為係熱嘅,點知原來係凍食,仲好有驚喜添!似係加咗燒汁炸過,又好似落咗少少醋,幾惹味!登登!當然要叫返個主食啦!大盛刺身丼!賣相超
早放工有樣嘢好就係唔使等位啦😎😎
建議大家早啲嚟,我哋食到一半七點未夠已經坐滿人。

Menu有超多選擇,刺身刺身壽司、咖喱烏冬、飯、小食、串燒等等!

選擇多到我都影唔晒😂
香芒燻鴨胸黑醋沙律

芝士厚燒玉子

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️超級推薦嘅芝士厚燒玉子!

明太子醬天婦羅炸蝦,有四隻🍤
燒芝士廣島蠔

電擊雞翼

大盛刺身丼

登登!當然要叫返個主食啦!大盛刺身丼!
賣相超靚!,有帶子、海膽、三文魚、大蝦、油金魚、吞拿魚茸、三文魚籽、甜蛋。好豐富呀!
佢啲刺身好新鮮,而且都算係厚切,碗飯都好大碗夠兩個人分。

最鍾意就係食日本嘢,今日真係好滿足!
叫咗咁多嘢食,每人都係二百幾,都算好抵食。而且食得出佢啲食材好新鮮,值得我下次再嚟過😋😋

Type of Meal
Dinner