2023-12-10 84 views
呢間係以🐶狗仔歌基爲主題嘅火鍋店,好得意!呢度$368套餐係非常豐富,無限時之餘,唔單止有任食嘅🍲火鍋,仲包括燉湯、小食、🍣刺身、雞煲或酸菜二選一!首先係足料燉湯,湯料非常大舊,呢個湯加左無花果,味道甜中帶酸,👍好好飲!然後到小食,有🥗蟹籽沙律、🍟薯條、雞粒,係無限添加嘅,但為左留肚食雞煲同火鍋所以我地無refill。之後到刺身拼盤,種類都有好幾樣,包括三文魚、帶子,🦐蝦、北寄貝等。刺身總體來來講都算係唔錯同幾新鮮!之後我地就選了🐔雞煲,每兩分鐘炒一次,每件雞都好多肉,味道調得都好惹味,即使我地叫嘅係BB🌶️辣,都好滋味!最後就係🍲火鍋喇!先來海鮮拼盤,有聖子、🐚蜆、🦪鮑魚、🦐蝦、魚片等等!全部新鮮,煮熟完真係爽口又彈牙!呢個豪華牛拼盤,有🇯🇵熊本牛、🇺🇸美國牛、🇦🇺澳洲牛,唔同部位都有,比較特別係潮汕五花趾同吊龍伴。🐮🥩牛嘅質素普遍都好好,肉質有軟有韌,適合唔同人口味!呢個豪華牛係一次性嘅,但仲有好多其他靚牛、火鍋配料係任叫,食到我地十分飽,超級滿足!

呢間係以🐶狗仔歌基爲主題嘅火鍋店,好得意!呢度$368套餐係非常豐富,無限時之餘,唔單止有任食嘅🍲火鍋,仲包括燉湯、小食、🍣刺身雞煲或酸菜二選一!

然後到小食,有🥗蟹籽沙律、🍟薯條、雞粒,係無限添加嘅,但為左留肚食雞煲火鍋所以我地無refill。