2022-08-11
今次同男朋友lunch嚟食一人一鍋壽喜燒🍲餐廳提供不同產地和級數的牛肉供顧客選擇,亦提供其他肉類,豐儉由人。Lunch最平其實$78就有交易,沙律/飯/湯仲係自助任添,其實真係幾抵食。.我哋今餐豪啲,叫咗最貴嘅日本鹿兒島A5和牛肉眼🥳($298)一上枱見到啲牛肉真係好有驚喜,望落油花好豐富😍果然係日本A5和牛,肉質非常柔嫩軟滑🥰和牛點生雞蛋食好正!原來個set仲包烏冬😱我本身唔知包烏冬,仲去自助bar筆咗一大碗白飯加飯素🍚🤣自助bar仲有沙律同湯,湯仲有兩款添~男朋友好鐘意個泡菜牛肉湯,佢飲咗三碗🙈壽喜燒湯底味道剛好,唔會太甜或太咸👌🏻鍋入面有娃娃菜、菇🍄份量都唔少㗎!而且牛肉下面仲有唔少娃娃菜,記得唔好浪費要煮埋嚟食呢😎.另外想追加肉嘅話,而家加HK$12就可以享用澳洲黑毛和牛一份(每位只限加購一份)數量有限吖!
今次同男朋友lunch嚟食一人一鍋壽喜燒🍲
一上枱見到啲牛肉真係好有驚喜,望落油花好豐富😍
果然係日本A5和牛,肉質非常柔嫩軟滑🥰和牛點生雞蛋食好正!
壽喜燒湯底味道剛好,唔會太甜或太咸👌🏻