2025-01-28
呢日黎到將南donki 樓下呢間pizza pig! 環境真係好舒服, 因為帶埋小朋友黎, 店員仲安排左個梳化位俾我地坐得舒服D! 店員見有小朋友都俾左D 紙同顏色筆俾我地, 真係好貼心! 野食方面都好令人滿意! 我地叫左豬手同埋pizza! 佢既signature piggie pizza一定要叫, 我地叫左個M SIZE係15吋, 我地見隔離枱6個人就叫左30吋, 真係好巨型, 同埋好靚! 我地呢個15吋既其實都好好睇同埋好食, PIZZA面頭有炸豬皮, 超脆好好食! 仲有手撕豬手, 又有辣肉腸等等,真係岩哂食肉獸! 至於豬手都真係必叫, 因為個皮炸到好脆好好食! D 肉唔會太咸, 上枱已經切好哂超方便食用! 另外仲叫左芝士碎松露醬薯條, 熱辣辣, 超高質!