2021-06-10 466 views
食完donki返office沿路會經過milksha,milksha都幾多人讚但我竟然從來冇飲過,腦細就提議我哋不如互相幫對方嗌一杯嘢飲,完全係考驗我哋如履薄冰嘅友誼🌚由於腦細淨係鍾意飲珍珠奶茶,我就跟住milksha門口個排行榜點咗top2嘅伯爵珍珠奶茶;腦細見到我咁糾結(每次喺手搖杯店我都會企勁耐諗唔到叫咩🌚)就幫我叫咗top1嘅大甲芋頭鮮奶。原來真係好!好!飲!🙀🙀🙀🙀好飲到就算有lactose intolerance我都全杯灌晒,行返office條路我對milksha讚不絕口,讚到腦細話我煩🤣腦細杯伯爵珍珠奶茶都好飲,不過珍珠唔夠煙韌,同埋我之後試過叫一分甜都勁甜,建議索性走糖🧋🧋王牌大甲芋頭鮮奶(溫)$34🧋珍珠伯爵紅茶拿鐵(半甜少冰)$30

🧋王牌大甲芋頭鮮奶(溫)$34
🧋珍珠伯爵紅茶拿鐵(半甜少冰)$30
王牌大甲芋頭鮮奶
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$30 (Lunch)
王牌大甲芋頭鮮奶