今晚約左個大胃王食飯,諗諗下都係食放題著數d,大胃王好鐘意食肉,呢度火鍋放題咁抵食,$158任食兩個半鐘,帶佢黎食就最岩!一坐低侍應就放低一jar檸檬薏米水另外雪櫃仲有韓國罐裝同汽水可以自取任飲添醬料就係呢碟比你任溝溝完就收走,炸蒜超級正!我落左好多!湯底我地揀左椰子雞湯同泰式冬陰公湯,冬陰公湯仲有兩隻蝦。火鍋料黎喇!我地樣樣都點d推介手打丸(超彈牙!)、自家即製雲吞(唔係超市急凍貨色)、是日海鮮(日日唔同,今晚係大蜆,大隻無沙又新鮮)、當然仲有火鍋必食嘅肥牛啦!喺呢個時候朋友見到隔離枱嘅安格斯極品肥牛表示心動,我見幾大碟又唔貴,就加左碟啦(另加$128一碟)未食已經流口水啦!食食下外面越來越多人等位喇,估唔到夏天都咁多人鐘意打邊爐,打邊爐已經變左四季活動,一班人柴娃娃黎打,都幾開心架

一坐低侍應就放低一jar檸檬薏米水
檸檬薏米水

另外雪櫃仲有韓國罐裝同汽水可以自取任飲添

醬料就係呢碟比你任溝
醬料

溝完就收走,炸蒜超級正!我落左好多!
湯底我地揀左椰子雞湯同泰式冬陰公湯,冬陰公湯仲有兩隻蝦。
椰子雞湯及冬蔭公湯

火鍋料黎喇!
我地樣樣都點d

收費肥牛

未食已經流口水啦!
2017-08-29
$230 (Dinner)
檸檬薏米水
收費肥牛