關東煮係日本周圍都有,去旅行個陣都會係便利店食返一兩年先🤣香港食關東煮既專門店就好罕見,大角咀呢間關東酒場就係專門食關東煮既居酒屋。餐廳採用和風裝修,坐得都幾舒服。「竹」清酒放題$308/位 酒鬼要試,可以一次過試不同口味的清酒同甜美日本果物酒,好啱收左工同朋友、同事黎一路飲酒一路傾計relax下❗️一開始可以揀返一隻自己鍾意嘅酒杯。一開始有一杯雞湯,暖一暖肚,等一陣飲酒飲得多都唔會傷胃。九頭龍逸品—入口帶一點微酸味,之後有芳香濃厚的感覺。楯野川子寶芒果酒,呢個超濃芒果味,女士們可以試試出羽櫻櫻花吟釀有,有少少花香,中間亦夾雜蜜瓜果香。食物方面,主角一定係關東煮,我就揀咗日本牛筋、竹輪、福袋🍲個高湯都幾清甜!除咗關東煮,仲有啲串燒都好吸引,揀咗個串燒套餐,有雞翼、明太子雞肉串、胡椒柚子雞肉串、大蔥串🍢雞肉串好好食,配胡椒柚子辣辣地又清新,佐酒一流!加左個主食,北海道風雞皮烏冬,有雞既油脂甘香,食落好滑而唔會油膩,飲得多酒,暖一暖胃都幾好。📍#関東酒場 (#大角咀美食)大角咀利得街11號利奧坊地下G504號舖➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎

「竹」清酒放題$308/位
一開始可以揀返一隻自己鍾意嘅酒杯。

一開始有一杯雞湯,暖一暖肚,等一陣飲酒飲得多都唔會傷胃。

九頭龍逸品—入口帶一點微酸味,之後有芳香濃厚的感覺。

楯野川子寶芒果酒,呢個超濃芒果味,女士們可以試試

出羽櫻櫻花吟釀有,有少少花香,中間亦夾雜蜜瓜果香。

食物方面,主角一定係關東煮,我就揀咗日本牛筋、竹輪、福袋🍲
雞肉串好好食,配胡椒柚子辣辣地又清新,佐酒一流!

📍#関東酒場 (#大角咀美食)
大角咀利得街11號利奧坊地下G504號舖

➡️𝗙𝗼𝗹𝗹𝗼𝘄左我未啊😚跟住我去飲飲食食😎