2024-10-02 100 views
放工最正就係搵正野食。 今日超想食串燒,諗起朋友介紹過大角咀呢間柳禾亭。 因為個名特別,所以好記得。 今日咁啱黎到,當然就去試下。 果然係小店,地方細細,但都好舒服,唔會一陣油煙味,又幾好坐。坐底侍應就好快比張2唯我自己點野食,幾有效率。 佢竟然有我鍾意既燒鰻魚飯,好大條鰻魚,有對筷子咁長,超正。 而且燒汁都落得啱啱好,意外地好味。再點左件燒羊架,好稔身多汁,一啲都唔乾。 估唔到佢既食物資素咁好。最重要梗係要叫串燒啦。 雞皮串真係冇得輸,超香,又夠爽脆,食左冇咩邪惡感。 仲有燒墨魚咀,配埋辣粉燒,一流。大熱天時,梗係叫多杯特飲,加州風情,果然好好飲。 唔會太甜,好香菠蘿同橘子味。 飲埋呢杯今夜呢餐先叫完滿。呢間真係可以再黎。
呢間真係可以再黎。
2024-10-02
Type of Meal