2022-07-03 154 views
經過大角咀呢間小店俾佢外表吸引左,就行左入去試。價錢沙律+冷盤+主食 -> $6x-$1xx 係市區日本餐廳黎講算平🆙環境鋪頭比較細,只有大概1x-20個位左右,但係都坐得舒服,有日本小店嘅感覺🎇沙律 柚子紫薯青蘋果沙律 💯 紫薯比較有飽足感,同時食得多會覺得滯,加咗柚子同青蘋果中和,感覺refresh同口感清新小食 山葵八爪魚 💯中意食wasabi味嘅朋友唔好錯過主食慢煮封門柳配自家製雜菌燒汁配稻庭烏冬(昆布木魚湯)湯底略鹹,面食嘅份量比較細,大食嘅男仔未必夠飽,封門柳還好飲品花花世界 (玫瑰寒冰梳打水)寒冰->菓子嘅一種,口感有啲似jelly,但係會硬身啲,幾好食我比較prefer野飲冇咁甜,但係中意飲甜野嘅應該會幾中意,玫瑰味夠出。
經過大角咀呢間小店俾佢外表吸引左,就行左入去試。

價錢

沙律
柚子紫薯青蘋果沙律 💯

小食
山葵八爪魚 💯
中意食wasabi味嘅朋友唔好錯過

主食
慢煮封門柳配自家製雜菌燒汁配稻庭烏冬(昆布木魚湯)
湯底略鹹,面食嘅份量比較細,大食嘅男仔未必夠飽,封門柳還好

飲品
花花世界 (玫瑰寒冰梳打水)
花花世界