今次黎到元朗既瀛喜,位於交通廣場地下,呢間我已經食左不下於3次有多,以佢既質素同價錢都ok。而且近年佢亦係荃灣開左間分店同會以唔同既優惠作招徠! 逢星期一至三1730 至1930 入坐仲有其中一位$88 添! 今次我地黎就book 1830 ,都有88折。首先黎左炸物先,叫左炸蠔,夠香脆同夠熱天婦羅都好味 到魚生,三文魚較淡味,剌生質素較差,冇咩味,但螺片同蚌類反而有驚喜,好好食! 反卷都好食,但可以見到其中一舊既三文魚冇左一半 新出既燒菠蘿,正,酸甜味岩岩好 必點! 燒鯖魚,好香,冇骨,啖啖肉 煮蜆,較辣加埋粉絲好食但肉量較少同有沙燒日本蕃薯仔,好好甜,當甜品一流 燒羊排,好大陣騷味又難咬,唔好食,下次唔洗叫 新出既燒蝦,都幾野味,但肉質食得出唔係新鮮既蝦。總括而言,覺得今次魚生既質素比之前黎食果時較差,但以價錢黎講,都抵食既。

今次我地黎就book 1830 ,都有88折。

首先黎左炸物先,叫左炸蠔,夠香脆同夠熱

天婦羅都好味

反卷都好食,但可以見到其中一舊既三文魚冇左一半

新出既燒菠蘿,正
,酸甜味岩岩好

必點!

燒鯖魚,好香,冇骨,啖啖肉

煮蜆,較辣加埋粉絲好食但肉量較少同有沙

燒日本蕃薯仔,好好甜,當甜品一流

燒羊排,好大陣騷味又難咬,唔好食
,下次唔洗叫

新出既燒蝦,都幾野味,但肉質食得出唔係新鮮既蝦。

2016-02-17