6 day(s) ago
某日朋友分享佢對「天空虎嘯」嘅熱愛,話呢度嘅蒸氣海鮮火鍋品質高,價錢合理,成個環境仲好高雅。聽完之後,我哋決定嚟呢度享受一個難忘嘅晚餐。真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐 $888:我哋特別推薦以下幾款♦️真阿拉斯加長腳蟹♦️呢套餐包埋真阿拉斯加長腳蟹,真係鮮甜彈牙,靠蒸氣料理保留咗海鮮嘅原汁原味,非常鮮甜,大家一定會愛上呢個新鮮嘅滋味!♦️海鮮刺身♦️刺身每一口都係新鮮得嚟口感豐富,絕對值得!♦️ 芝士櫻花蝦鮑魚 ♦️鮑魚夠彈牙,新鮮美味,仲加入咗芝士同櫻花蝦一齊蒸,整個味道層次豐富,鮮味十足,再加埋千絲萬縷嘅芝士,真係食極都唔膩。♦️ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉) ♦️蘇格蘭刺身帶子非常鮮甜,配上海草同西京麵豉嘅味道,好有特色嘅口感,每一啖都係地道嘅美味體驗。♦️ 鮮北海道北寄貝 ♦️北海道北寄貝好鮮嫩多汁,蒸氣加熱後鮮味直逼味蕾,伴埋少量醬汁更加提味,每一啖都係享受!嚟「天空虎嘯」食晚餐,絕對唔會令你失望😋👍。如果你鐘意食新鮮海鮮,🥰😍呢度係天后唔可以錯過嘅好去處。
真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐 $888:
我哋特別推薦以下幾款
♦️真阿拉斯加長腳蟹♦️
♦️海鮮刺身♦️
刺身每一口都係新鮮得嚟口感豐富,絕對值得!
♦️ 芝士櫻花蝦鮑魚 ♦️
♦️ 蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉) ♦️