🍤【阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣套餐$888】🦞首先, 蒸氣把呢兩種海鮮潤濡得實在,鮮嫩得叫人無法忽視👀。 粉嫩的蟹肉,龍蝦更是爽滑,魚春咁美味😋。🐬【蘇格蘭刺身帶子】🐬其次滑入口中的就係蘇格蘭刺身帶子。外面稍有烤香,內裡卻清甜如肉。叫人好滿足,想一口又一口😛。🦐【芝士櫻花蝦鮑魚】🦐芝士櫻花蝦鮑魚,大家可以想像係一多蝦肉,配埋鮑魚,食落口與眾不同,味道香美之餘,質感豐滿,好過癮🔥。🍚【日式蟹皇龍蝦雜炊】🍚有蟹皇同龍蝦黐住嘅雜炊,帶嚟一個全新嘅文化衝突。 多汁的龍蝦,濃郁的蟹味和煮得恰到好處的飯糰一齊碰撞,就係一道完美的菜餚。🍹【自製洛神花茶】🍹最後大家嘗下他們自家沖調的洛神花茶,清新嘅味道,飲得口口都香,氣氛一路嚟都一樣濃烈。總結一下,呢一餐真係可以用“物超所值”嚟形容。美食多樣,充滿驚喜,我同埋我啲朋友都讚佢完美到無得輸。期待下次再嚟嘅時候,記得再繼續品嚐其他嘅美食🔥。
🍤【阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣套餐$888】🦞

🐬【蘇格蘭刺身帶子】🐬