上星期同三個好姊妹三個發現左天后超級正嘅@虎嘯日式蒸氣海鮮刺身專門店🔥(∴🕶∴)🔥我哋四個都係食呢個法國藍龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐💥((⊂(。`・ω・´。)⊃))💥我哋都超級鍾意佢嘅剌身頭盤,打卡真係好靚,仲要有好多款唔同嘅刺身,自己覺得佢哋嘅油甘魚、北海道带子、銀鱈魚、北寄貝係我最鍾意食㗎!法國藍龍蝦每人有成半隻,超級多肉,食落嘅味道好甜,唔需要任何調味都已經好好味!原汁原味!呢一款風乾咗嘅一夜干石特魚都係我平時食日本餐廳必叫小食!山椒醬油配白鱔👍🏻平時都好鍾意白鱔,啲魚肉好滑,開咗呢一個山椒豉油,辣辣地都幾正!超鍾意食佢哋呢個牛肉福袋,因為個福袋甜甜地,入面啲牛肉又好Juicy!新鮮嘅時令海蝦,超級彈牙之餘又大隻!仲有呢杯自製洛神花茶都好好飲,酸酸地咁!

呢一款風乾咗嘅一夜干石特魚都係我平時食日本餐廳必叫小食!

新鮮嘅時令海蝦,超級彈牙之餘又大隻!
仲有呢杯自製洛神花茶都好好飲,酸酸地咁!