2022-10-24
#天水圍 @tentori_lzakaya走到天水圍 T-Town 搵食! 輕鐵頌富站, 落車就見到, 好方便! 🦪原味燒日本廣島蠔 $50/2隻 ~ 嫩滑生蠔, 無腥味! 🐷伊比利亞黑豚豬頸肉串燒 $45/2串 ~ 油脂味滿分! 外層燒得香脆, 入口甘香, 肉質嫩滑, 好讚! 🐥串燒雞皮 $28/2串 ~ 有驚喜, 燒得好夠乾身, 好脆身入口唔油, 推介! 🍍串燒菠蘿 $28/串 ~ 我最愛燒菠蘿, 好香甜, 仲附送話梅粉, 酸酸甜甜好開胃! 🐖豚肉生薑燒 $65 ~ 單點, 有洋蔥、肥芽菜、豚肉片同炒, 好好餸飯的一味菜! 🍤吉列豬扒定食 $71 ~ 豬扒厚身, 炸粉唔厚, 炸得香脆, 是定食的皇牌菜式! 仲送沙律、小食、沙律及甜品, 抵! 🍜炙燒三文魚拉麵 $85 ~ 選豚骨魚介湯, 湯頭香甜, 三文魚皮經炙燒後魚油味更突出, 拉麵軟硬適中, 仲有我最愛的溏心蛋! 🍇臨走時仲見到餐廳而家仲有日本直送生果賣, 下次試下!
🦪原味燒日本廣島蠔 $50/2隻 ~ 嫩滑生蠔, 無腥味!
🍇臨走時仲見到餐廳而家仲有日本直送生果賣, 下次試下!